Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
Praktische informatie
Energiewerk week
Volgens de quantumfysica is álles opgebouwd uit energie. Het ene is echter meer verdicht dan het ander. Zo is de ene vorm concreet tastbaar terwijl de andere vaag en ongrijpbaar is. Energie is dus veelomvattend. En als je de lijn doortrekt is ook energiewerk veelomvattend.
Training - 5 dagen
Voor wie is deze training?
Deze training is voor een ieder die geïnteresseerd in de materie.

De informatie wordt in begrijpelijke taal gebracht en is ook zonder medische vooropleiding prima te volgen.
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Topdag voeding
- Blaas en nieren

- Speed-up dag
- Spijsvertering

- Parkinson
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Farmacologie
- Gewichtsbeheersing

- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut I
- Epigenetisch therapeut II
- Lymfedrainage therapeut
- Piramide Ervaringsdag
- Paleo Patisserie
- EFT workshop
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst

- Hulpmiddel privacywet

Alles is energie en inherent aan energie is dat het 'mee-resoneert' met zijn omgeving. Probeer maar eens met z'n allen een liedje te zingen. Het begint chaotisch -iedereen is nog aan het zoeken- maar na een tijdje zingt iedereen 'in de maat'. Dat mee-resoneren heeft soms verstrekkende gevolgen. Bedenk eens het volgende: je gedachten zijn ook energie. Als die voortdurend het signaal uitzenden: 'dat kan ik niet' dan gaat je lichaam mee-resoneren en kun je het inderdaad niet. Andersom klopt dat natuurlijk ook. Op een opbouwende boodschap krijg je een opbouwend resultaat. Door middel van verschillende oefeningen kun je inzicht krijgen in boodschappen die je mogelijk belemmeren of tegenhouden. Als je helder hebt wat je belemmert krijg je ook een beter zicht op je kwaliteiten en je kracht. Zodat je daarmee verder kunt.
 
Omdat het zo'n krachtige methode is bij bewustwordingsprocessen gaan we bovendien kijken naar de energetische kant van verschillende ziektebeelden. Elke ziekte herbergt namelijk naast een lichamelijk, ook een energetisch aspect in zich. Deze 'innerlijke boodschap' kun je vinden met behulp van energiewerk.

Je leert deze week niet alleen hoe je jezelf maar ook hoe je anderen hiermee kunt helpen.
We gaan het deze week hebben over gronding en het belang van gronding; de kracht en de werking van energie; het verschil tussen 'hemel' en 'aarde' en de universele wetten die gelden; overtuigingen, het nut en de hardnekkigheid ervan; energetische invloeden die zomaar 'aanwaaien' of juist niet, etc, etc, etc. We behandelen dat wat ter tafel komt dus ook jouw vragen zijn belangrijk.
Omdat het lichaam niet altijd klakkeloos dingen van het verstand aanneemt (wat maar goed is ook) moet je sommige zaken ook ervaren, voelen, beleven. Ook dat doen we aan de hand van eenvoudige oefeningen. Zodat de theorie niet alleen blijft 'hangen' maar ook kan 'zakken'.

Deze week kun je zien als een cadeautje voor jezelf.
Datum: 21 t/m 25 juni-AFGELAST
Tijd: 9.30 tot 16.00
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 320,-
Inbegrepen: koffie, thee en lunch
Docent: Dorothé Lueb
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-21637488
   
Aan- en afmeldingvoorwaarden
Privacy reglement