zonder graan toch brood en gebak


Graan kom je in veel producten tegen maar wat, als je dat niet wilt, of er gewoon niet tegen kunt vanwege een gluten-allergie?

In eerste instantie denk je, nadat je alle etiketten hebt bestudeerd: ik kan helemaal niets meer eten. En in feite heb je gelijk: processed foods gaan het in de regel niet redden en naar de bakker hoef je ook niet meer. Maar wat dan wel?
Glutenvrij bakken en koken
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
1-2 dagen 3-5 dagen 6 dagen en meer Diversen Kennis Informatie
Voeding II
Fibromyalgie
Huidklachten
Topdag voeding
Kracht van ketose
Schildklier 2 daagse
Voeding I
Voeding III
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Hirudo therapeut
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Voetreflexmassage
Systemische regulatie
Energetisch praktijkjaar
Epigenetisch M/D specialist

Puur Variatie
Terugkomdagen
Piramide ervaring
Online studiehuis
Reset in Oostenrijk
Kenniscentrum
Kennis partners
Therapeuten netwerk
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Vrijstelling aanvragen
Studiebeurs aanvragen

Neem het heft in eigen handen en leer glutenvrij koken. Je moet alleen even weten wat de alternatieven zijn en hoe ze zich gedragen. Ook wil je weten hoe je basale zaken kunt maken zonder dat er glutenhoudende granen aan te pas komt. Dat het kán, wil trouwens niet zeggen dat het lekker of gezond is. Als je bijvoorbeeld weet wat de lichamelijke effecten zijn van mais dan besef je: dat is géén alternatief. Boekweit kan ook maar niet iedereen vindt het lekker. Maar wat dan wel?

 

Je leert in deze kook- en bakworkshop hoe en wat je kunt doen als....

 

 

Het doel van deze workshop: niet apart en ingewikkeld koken maar 1x werk, allemaal hetzelfde eten,  Iedereen gezond, jij blij én je familie blij.

 

in de keuken
Glutenvrije kokosmacronen (die lust je vast niet) en lavacakjes (ook écht niet lekker)...