in de keuken

Praktische informatie

Voeding P&T voor jongvolwassenen
De oermens in ons heeft behoefte aan voeding, niet aan vulling.

In deze driedaagse leggen we een uitstekende basis voor een gezonde voedingsstijl. Uitgangspunt is voeding zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

We gaan in vogelvlucht door de theorie. Wat is de motivatie voor het gebruik van bepaalde producten? Hoe werkt het spul in je lichaam? Hoe zit het met eiwitten, vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fytonutriënten? Wat heb je nodig en wat doet het?

Als je weet hoe het zit, kun je je voedingskeuze (wat die dan ook mag zijn) beter onderbouwen. Wat zé zeggen is dan ineens veel minder interessant dan dat wat jij weet...
 
Datum: 23 t/m 25 juni
Tijd: 9.30 tot 16.00 uur
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 135,-
Inbegrepen: koffie, thee en lunch
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-21637488
Voor wie is deze driedaagse?
Deze driedaagse is alléén toegankelijk voor jongvolwassenen van 18 tot 22 jaar.

Een vooropleiding is niet nodig.

Studiemateriaal
Je hoeft voor deze cursus geen boeken aan te schaffen. Je krijgt aan het begin van de cursus een reader/studiemap.

Scholingsbijdrage
Deze scholing wordt financieel gesteund door de Stichting Frits Speijers en de Stichting Wetenswijs.

Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Parkinson
- Bijnieren
- Speed-up dag
- Topdag voeding
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Farmacologie
- Praktijkvoering
-
P&T Jong volwassenen
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Voedingscoach
- Epifysiologie I
- Epifysiologie II
- Epifysiologie III
- Lymfedrainage therapeut
- HBO beroepsopleiding ONT
- Evenwijs Viert Event
- Piramide Ervaringsdag
- Detox driedaagse
- Paleo Patisserie
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst

- Studiebeurs aanvragen


Uiteraard besteden we aandacht aan specifieke problematiek zoals acne, vermoeidheid, menstruatieklachten, spieropbouw, vetverbranding, etc. Zaken die je leven behoorlijk kunnen beïnvloeden en waar je mogelijk meer grip op wilt krijgen. Wat te doen als...

Theorie zonder praktijk is ondenkbaar. We gaan dus óók aan de slag in de keuken. We maken verschillende gerechten voor de lunch en avondmaaltijd en gebruiken natuurlijke ingrediënten zoals vis, vlees, eieren, groenten, knollen, fruit, paddestoelen en noten en zaden. We kiezen bovendien voor vetten die gezondheidsondersteunend werken. Pakjes en zakjes, geraffineerde suikers, melkproducten, granen en geur- kleur- en smaakstoffen komen er niet aan te pas.

Je krijgt nuttige en inspirerende tips ten aanzien van bereidingswijzen en ingrediënten. Uiteraard gaan we de gemaakte gerechten samen opeten en is er ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.






Aan- en afmeldingvoorwaarden
Privacy reglement
Egg
Collage of group of young people over colorful isolated background very happy and excited doing winner gesture with arms raised, smiling and screaming for success. Celebration concept.
Je eet wat je eet omdat je weet wat je weet....
30 jarig
Jubileum