Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
2019 - evenwijs jubileum jaar

Jubileum event

Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Parkinson
- Oerkoken
- Topdag Voeding

-
Speed-up dag
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Farmacologie
- Praktijkvoering
-
P&T Jong volwassenen
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Voedingscoach
- Epifysiologie I
- Epifysiologie II
- Epifysiologie III
- Lymfedrainage therapeut
- HBO beroepsopleiding ONT
- Evenwijs Viert Event
- Piramide Ervaringsdag
- Detox driedaagse
- Paleo Patisserie
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst

- Studiebeurs aanvragen

Kennis delen

Je kunt het beste zo jong mogelijk beginnen met gezond ouder worden.

Stichting Wetenswijs is o.a. opgericht om minder-draagkrachtige jongeren de kans te geven een opleiding of cursus in de evolutionaire geneeskunde te volgen.
Samen eten levert meer voeding op dan je denkt.

In de
Evenwijs keuken wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Elke maaltijd wordt met zorg en aandacht bereid.

Samen eten levert naast daadwerkelijke voeding ook geestelijke voeding op.

Zonder muziek geen feest.

Op 6 juli staat ons jubileum event gepland.

Muziek, dansen, eten, gezellig samenzijn, you name it...

Kennis groeit als het in vruchtbare aarde valt.

Puur inspiratie is een kookboek voor de pure genieter. Het komt begin 2019 uit.
Feestballonnen
2019 wordt een jaar waarin we veel activiteiten uitrollen. We laten diverse feestbalonnen op. Het hoogtepunt is natuurlijk ons evenwijs event op 6 juli.

In het kader van de feestballonnen-aktie verloten we elke maand een aantal prachtige Evenwijs tassen mét inhoud. In februari hebben we vier fermentatie pakketten verloot. In maart hebben we vijf Paleo jaarabnnementen verloot. In april hebben we
vier Choco Smulpakketten. In mei verloten we vier keer een opleidingsbudget van 75 euro..  

Je dingt mee met de verloting als je 1) op locatie bent om een cursus te volgen; 2) de aktie liked en deelt op facebook; 3) jezelf alvast aanmeld voor deelname aan ons evenwijs event. Binnen deze groepen verloten we de pakketten. De verloting vindt op de laatste dag van de maand plaats.

In de maand april hebben we vier Conjes Choco Smulpakketten verloot.
'
Evenwijs Viert Jubileum Event
Op 6 juli hebben we van 10.00 uur tot 17.00 uur een groot Evenwijs Event op de agenda staan. Life muziek, hapjes, drankjes, workshops, lezingen; you name it...

Kaarten voor het Evenwijs Viert Event kosten 47,50. Early Birds kunnen in het bezit komen van een kaartje voor 40 euro. Opgeven kan via info@evenwijs.nl. Als je je in mei opgeeft ding je mee met de verloting van een opleidingsbuget van 75 euro. 

Wetenswijs

Samen eten

In 2019 bestaan we 30 jaar!
In 1989 zijn we in Arnhem begonnen onder de naam Ratatoskr (de naam van het eekhoorntje op de wereld es Yggdrasil). Later zijn we bekend geworden onder de naam 't kruidenvrouwtje. In 2000 zijn we in Friesland terecht gekomen. In 2002 hebben we een naam gekregen die beter pastte bij ons aanbod. We varen sinds die tijd onder de evenwijs vlag.
 

We hebben ons sinds het begin bezig gehouden met het verspreiden van natuurgeneeskundige en evolutionaire kennis en zijn van plan daar nog een hele tijd mee door te gaan.
Stichting wetenswijs
Vanuit de gedachte: je kunt het beste zo jong mogelijk beginnen met gezond ouder worden is begin 2019 de stichting Wetenswijs opgericht. Deze stichting wil o.a. minder-draagkrachtige jongeren de kans te geven een opleiding of cursus in de evolutionaire geneeskunde te volgen. De eerste actie van de stichting Wetenswijs is de sponsoring van de P&T driedaagse voor jong volwassenen.

De stichting is, om z'n werk te kunnen doen, afhankelijk van donateurs. Evenwijs geeft alvast een voorzetje door tijdens het jubileumjaar 1% van al het cursusgeld te doneren aan deze stichting.
Als je een cursus bij evenwijs volgt zorg je er dus vanzelf voor dat deze stichting in staat is veel jongeren op weg te helpen richting een bewustere keus. Mocht je het werk van deze stichting willen steunen dan zijn persoonlijke donaties natuurlijk welkom.

Stichting Wetenswijs is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 73659800. Het bankrekeningnummer van de stichting is NL57.RBRB.0778159973.
Samen eten
Samen eten levert meer voeding op dan je denkt.
In de Evenwijs keuken wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Vulling? daar doen we niet aan. Elke maaltijd wordt met zorg en aandacht bereid en dat proef je. Samen eten levert naast daadwerkelijke voeding ook geestelijke voeding op omdat je het samen doet.

In ons jubileumjaar organiseren we verschillende samen eten activiteiten. Hou de agenda maar in de gaten.
3d small people carrying books. 3d image. Isolated white background.
Kennis delen
Kennis delen is altijd al onze passie geweest. Dat doen we door inspirerende thema's uit te diepen en in de vorm van cursussen en opleidingen te verspreiden. Kennis delen doen we ook door informatiebrochures uit te geven. Brochures die gretig aftrek vinden en door veel therapeuten in de praktijk gebruikt worden. Kennis krijgt ook vorm in onze boeken: Lekker Anders, Etenswijs I, II en III. In het kader van ons jubileumjaar lanceren we in het voorjaar een heel nieuw kookboek. We houden je op de hoogte.
30 jarig
Jubileum
Facebook winnaar:
Tineke Wiersma (Bolsward)

Event aanmelders winnaar:
Saritha Andringa

Locatie winnaars:
Lot-nummer 277
Lot-nummer 345
Vector red dart arrow hitting in the target center of dartboard. Metaphor to target success, winner concept. Isolated on white background
En de april winnaars zijn.....
De Choco pakketten staan klaar....