Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
Epifysiologie
Fysiologie heeft te maken met de werking van het lichaam. Epi betekent boven. Tijdens de opleiding Epifysiologie kijken we naar tal van bovenlichamelijke processen. Processen die vragen om een ‘open-mind’.

Binnenkantse zaken

Elke ziekte, elke klacht en elk probleem kent een lichamelijk stuk én een geestelijk-emotioneel stuk. Ze zijn altijd allebei aanwezig. Soms legt het lichamelijke veel gewicht in de schaal, soms juist het geestelijk-emotionele. Als we het over het geestelijk-emotionele deel hebben, hebben we het over de binnenkant. Dingen die je niet meteen ziet, maar die er wél toe doen. We behandelen elk elke les een ander systeem. Daarbij kijken we wat de geestelijke werking van het systeem is en wat de betekenis is van de verschillende klachten die daarmee samenhangen.
Verdiepingsmodule Epigenetisch Therapeut
Zo kijken we binnen het thema hormonen bijvoorbeeld wat de geestelijke werking is van de schildklier, de alvleeklier en de bijnieren. Qua klachten behandelen we dan bijvoorbeeld ook de 'binnenkant' of de 'boodschap' van de ziekte van Graves, Diabetes type II of een burn-out. Op reis door de binnenlanden van het lichaam.
Voor wie is deze opleiding?
Deze opleiding vormt de derde module van de opleiding tot Epigenetisch Therapeut. Deze derde en laatste module is alleen te volgen als men voorgaande modules heeft gedaan.

Niveau
De informatie wordt in begrijpelijke taal gebracht en is ook zonder medische basisvakken goed te volgen.

Accreditatie
Deze module is (mbt de studiepunten) geaccrediteerd bij de NWP en de MBOG.

Lesdata
De opleiding duurt een jaar en beslaat 16 lesdagen.

Data: 7 en 8 sept, 5 en 6 okt, 2 en 3 nov, 7 en 8 dec, 18 en 19 jan, 22 en 23 febr, 29 en 30 mrt, 3 en 4 mei.
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Parkinson
- Oerkoken
- Adem en koudetraining
- Sport en voeding
- Topdag Voeding

-
Speed-up dag
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Farmacologie
- Praktijkvoering
-
P&T Jong volwassenen
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Voedingscoach
- Voetreflexmassage
- Lymfedrainage therapeut
- Epigenetisch therapeut I
- Epigenetisch therapeut II
- Epigenetisch Therapeut III
- HBO beroepsopleiding ONT
- Evenwijs Viert Event
- Piramide Ervaringsdag
- Detox driedaagse
- Paleo Patisserie
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst

- Studiebeurs aanvragen

Energiewerk

Volgens de quantumfysica is álles opgebouwd uit energie. Het ene is echter meer verdicht dan het ander. Zo is de ene vorm concreet tastbaar terwijl de andere vaag en ongrijpbaar is. Energie is dus veelomvattend. En als je de lijn doortrekt is ook energiewerk veelomvattend.
    
Alles is energie en inherent aan energie is dat het 'mee-resoneert' met zijn omgeving. Dat mee-resoneren heeft soms verstrekkende gevolgen. Bedenk eens het volgende: je gedachten zijn ook energie. Als die voortdurend het signaal uitzenden: 'dat kan ik niet' dan gaat je lichaam mee-resoneren en kun je het inderdaad niet. Datzelfde geldt voor een (hardnekkige) boodschap van je ouders: 'jij bent zo'n kluns, jij laat alles uit je handen vallen'. Als kind kun je dan niet anders dan je klunzig gedragen. Je resoneert mee met de 'energie-boodschap' van je ouders. Andersom klopt dat natuurlijk ook. Op een opbouwende boodschap krijg je een opbouwend resultaat. Door middel van verschillende oefeningen kun je inzicht krijgen in boodschappen die je mogelijk belemmeren of tegenhouden. Als je helder hebt wat je belemmert krijg je ook een beter zicht op je kwaliteiten en je kracht. Zodat je daarmee verder kunt.
30 jarig
Jubileum
Start: 7 september 2018
Tijd: 9.30 tot 16.30
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 1040,-
Inbegrepen: koffie, thee en een  
hand-out
Docent: Dorothé Lueb
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-21637488

Praktische informatie

Onderdeel van het energiewerk is ook dat je 'verstand' moet weten hoe het zit. Theorie dus. Uitleg is essentieel, vandaar dat we het gaan hebben over gronding en het belang van gronding; de kracht en de werking van energie; het verschil tussen 'hemel' en 'aarde' en de universele wetten die gelden; overtuigingen, het nut en de hardnekkigheid ervan; energetische invloeden die zomaar 'aanwaaien' of juist niet, etc, etc, etc.
We behandelen dat wat ter tafel komt dus ook jouw vragen zijn belangrijk. En omdat het lichaam niet altijd klakkeloos dingen van het verstand aanneemt (wat maar goed is ook) moet je sommige zaken ook ervaren, voelen, beleven. Ook dat doen we aan de hand van eenvoudige oefeningen. Zodat de theorie niet alleen blijft 'hangen' maar ook kan 'zakken'.
Studiebelasting
In totaal beslaat de opleiding 16 lesdagen waarin 112 contacturen vorm krijgen.

Het totaal aantal ECT's, inclusief praktijkopdracht en toetsing bedraagt 45,36

Aan- en afmeldingvoorwaarden
Privacy reglement