Online education with young woman using her tablet
 
Kennis blijft belangrijk
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Losse dagen Cursussen Opleidingen Masterclasses Diversen Informatie
IJsbad training
Fermenteren
Allergie weg
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Farmacologie
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Epifysiologie III
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
ADHD masterclass
ECS masterclass
Expertise programma
Piramide Ervaringsdag
Online studiehuis
Paleo Patisserie
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Kennis partners
Alvast aan de slag
Maak er je beroep van
Klaar voor je toekomst
Studiebeurs aanvragen

Op-locatie
De voordelen van een op-locatie scholingsactiviteit zijn duidelijk. Er is rechtstreeks docentencontact en er kan ingespeeld worden op de vragen die leven. Bovendien zorgen we er samen voor dat het keuken- en locatieteam werk (en inkomen) heeft en de bioboer, de koffieboer en de eierboer ook van de spullen afkomen. Verder hebben we natuurlijk van alles paraat om je afweersysteem een extra boost te geven: tijm in de lucht, zwavel in de tobbe en lange golf straling in de kabine.

On-line
De voordelen van een on-line scholingsactiviteit zijn ook duidelijk. Je hoeft niet te reizen en maakt gebruik van je eigen vertrouwde omgeving. Bovendien kun je de training volgen op momenten die jou het beste uitkomen. 's Ochtends, 's middags, 's avonds of 's nachts? Je kunt er altijd bij. Het enige wat je nodig hebt is een device (PC, tablet of telefoon) plus een internetverbinding.

Je hebt je persoonlijke inlogcode en het systeem houdt bij wat je al gedaan hebt. Je pakt het een volgende keer zo weer op. Ook terugkijken is geen punt. Makkelijk toch?

Mogelijkheden e-learning
Uiteraard willen we een klik. Je kunt een aantal gratis Webinars volgen. Zo weet je hoe de informatie gebracht wordt, en of het iets voor je is.

Je kunt volgen wat je wilt, hoe jij het wilt. Ben je tevreden met basisinformatie? Prima. Dan volg je de Basis. Wil je meer? Dan levert de Plus de verdieping. Verder? Dan volg je een Docentencontactdag op locatie en maakt een examen. Geslaagd? Dan kan je verder als je wilt. Tevreden? dan laat je het zo. Na een jaar meer? Dan pak je het zo weer op.
Evenwijs therapeuten netwerk
on-line leren
De toekomst zal het leren
Basale kennis over de werking van het lichaam en de zaken die daar invloed op hebben is en blijft belangrijk.

Je lichaam is het enige voertuig wat je door de tijd heen brengt. Een soepele rit wordt gerealiseerd door een goed voertuig. Het gaat bij onze levensreis tenslotte niet alleen over kwantiteit (de lengte) maar ook om de kwaliteit.

Een voertuig kan eenvoudig of luxe zijn uitgevoerd. Beide brengen je waar je zijn moet. Wat voor alle voertuigen geldt is dat de soort brandstof en de mate van onderhoud invloed hebben op de kwaliteit van de uiteindelijke rit.

Als je weet hoe het werkt, kun je er invloed op uitoefenen. Als je weet wat je lichaam nodig heeft, kun je dat regelen. Als je weet wat het lichaam beschadigd, kun je het uit de weg gaan of neutraliseren.

Onbetaalbare zaken
Gezondheid is onbetaalbaar en dat klopt. Gezondheid is een definitie van iets ongrijpbaars. Het is een idee, een gedachte die gevormd wordt door beelden. Beelden die we bij elkaar hebben geveegd. We zien iets, we horen iets, we lezen iets. We stellen ons vervolgens voor wat gezondheid zou kunnen zijn.

Kennis is ook onbetaalbaar. Kennis kun je opdoen door ervaringen. Je hoort iets, je ziet iets en je leest iets. Tot slot doe je (misschien) iets. Dan wordt de eigen ervaring toegevoegd aan dat wat 'ze' zeggen. Eigen ervaring is onbetaalbaar. Doe het, dan weet je het.

Betaalbare doelen
Evenwijs vindt dat basale kennis over het functioneren van het lichaam voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als je weet hoe het zit, kun je zélf beslissen. Je hebt dan zelf de touwtjes (weer) in handen.

On-line trainingen zijn niet voor iedereen ideaal, voor sommigen is het echter een perfecte oplossing. Evenwijs biedt een aantal thema's tegen een gereduceerd tarief ook online aan.

Ga naar ons on-line studiehuis voor meer inhoudelijke informatie.

Aanbod e-learning

Er komen steeds meer thema's via e-learning beschikbaar. Het aanbod staat op ons online studiehuis.

 

Zo kun je bijvoorbeeld Voeding I (die normaal op locatie gegeven wordt) via e-learning volgen. Deze online scholing bestaat uit een BASIS, een PLUS en een DOCENTENCONTACTDAG.

 

Voeding e-learning - BASIS

 

Voeding e-learning - PLUS

 

DOCENTENCONTACTDAG e-learning

 

Tijdens een docentencontactdag