Ons team
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen ONT Basis Diversen Informatie
Fermenteren
Topdag voeding
Sport en voeding I
Sport en voeding II
De kracht van ketose
Inzicht in het lymfesysteem
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Hirudo therapeut
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
Epigenetisch M/D specialist

BrainQ ECS
BrainQ ADHD
BrainQ Level 1
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Praktijkvoering
Piramide ervaring
Online Studiehuis
Kenniscentrum
Kennis partners
Therapeuten netwerk
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Vrijstelling aanvragen
Studiebeurs aanvragen
Dorothé Lueb is oprichter en hoofddocent van Evenwijs. Ze staat al langer dan 30 jaar voor de klas

Inmiddels is Evenwijs uitgegroeid tot een opleidingscentrum met een sterk kernteam en daaraan toegevoegd: een aantal prachtige samenwerkingen en gast-docenten.
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum

Sfeerimpressie Evenwijs

Impressie_omgeving_evenwijs
 
Kantoor
Op kantoor verzorgen Anna Greet en Ayrton de back-office, Roelina staat af en toe voor de klas, is ook aanspreekpunt op kantoor en regelt PR en marketing-zaken. Siemen zorgt voor veel facilitaire en locatie zaken. Zowel binnen als buitenom het pand.

Keuken
De keukenbrigade wordt gevormd door Sjouk, Nelleke samen met Gerbrich en Johannes. Zij geven op geheel eigen wijze gestalte aan het aspect voeding binnen Evenwijs. Niet alleen verzorgen zij de orthomoleculaire lunch tijdens alle cursusdagen maar ook maken zij baksels, bedenken recepten voor in de kookboeken en organiseren keuken gerelateerde workshops.

Docenten
Dorothé staat bijna dagelijks voor de klas, ze is hoofd-docent bij Evenwijs en het is ook wat ze het allerliefste doet. Voor een aantal onderwerpen hebben we gast-docenten. Kijk gerust per docent wanneer je ze tegen kunt komen bij Evenwijs.
Team Evenwijs
Docenten (lees hieronder meer over de docenten)
Dorothé
Anna Greet
Sjouk
Ayrton
Roelina
Johannes
Siemen
Nelleke
Gerbrich
Over onze docenten en gast-docenten
Dorothé Lueb - Hoofd docent

Haar interesse in ziekte en gezondheid heeft haar op de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem en op de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde in den Bosch doen belanden.

Daarna heeft zij nog verschillende vervolgopleidingen gevolgd. De belangrijkste: Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij Van Nature; Manuele Lymfedrainage voor Heilpraktiker bij Wittlinger (Dr. Vodder Schule) in Walchsee; Manuelle Lymphdrainage am Pferd bij Prof. Dr. D. Berens von Rautenfeld aan de Veterinaire Universiteit in Hannover; Klinische Psycho-Neuro-Immunologie I en II bij prof. B. van Dam en L. Pruimboom en de Master of Science in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie aan de Universiteit van Gerona (Spanje).

Dorothé geeft sinds 1990 opleidingen en cursussen. Ze staat dus al 30 jaar voor de klas. Dorothé weet met een enorm enthousiasme over ziekte en gezondheid te vertellen. Haar kracht ligt erin, ingewikkelde zaken begrijpelijk, eenvoudig en vooral beeldend uit te leggen.

Tonny van Rede
Je kunt Tonny bij Evenwijs tegenkomen als ze les geeft binnen de Voedingscoach modules. Daarnaast kun je bij haar in Haren (Gn) de deelopleidingen Voeding 1 en 3 volgen. Hier heeft Tonny haar praktijk: ‘Zicht op Voeding’, waar ze werkt als orthomoleculair diëtist & k-PNI therapeut.

Rachel Hibma
Rachel is Natuurgeneeskundig Orthomoleculair Therapeut en Toegepaste Psycholoog en met Food Tour Thought informeert, inspireert & motiveert ze (jong)volwassenen naar gezonde eetgewoontes. 

Je kunt Rachel bij Evenwijs tegenkomen als ze les geeft binnen de Voedingscoach modules. Of als ze assisteert bij de patisserie workshops van Conjes.

Roelina Banga
Roelina is bij Evenwijs Hoofd PR en Marketing en Epifysioloog Sport en Voeding. Zij combineert haar passie voor ontwerp en beeld met voeding, beweging en gezondheid.

In 2013 startte ze met de Orthomoleculair Voedingscoach bij Evenwijs en al snel volgde ook de volledige opleiding tot Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut. Ze geeft de themadag 'Sport & Voeding' en 'Gewichtbeheersing'.

Siemen Banga
Siemen heeft Sociale Psychologie gestudeerd. Siemen is NLP-, Rapid Healing- en EFT Coach, Verzamelpunt Corrector en Hypnotherapeut. Siemen geeft bij Evenwijs workshops over EFT, energiewerk en het oplossing van een allergie en vastzittende patronen.

Jeroen Le Duc
Jeroen is eigenaar van Darmspecialist. Samen met Roelie Koopman voert hij hier bedrijf. Jeroen is Epifysioloog en heeft een passie voor ondernemen. Hij geeft bij Evenwijs de module 'Praktijkvoering' en is een Expertise-programma gestart voor beginnend therapeuten.

Roelie Koopman
Roelie is samen met Jeroen oprichter van Darmspecialist. Darmspecialist is gevestigd in Emmeloord. Roelie is Epifysioloog en geeft bij Evenwijs de lessen 'Darmtherapie'.
Dorothé
Fijne samenwerkingen:
Conny
Conjes Patisserie
Natascha
Blauwe Hengst
Tonny
Rachel
Roelina
Siemen
Jeroen
Roelie
Man with a very big magnifying glass